Om oss

Er du glad i ballett?

Alle kan bli medlem i Operaens Ballettklubb

Operaens Ballettklubb (Ballettklubben) ble stiftet 04.09.1980 og har i dag over 250 medlemmer. Ballettklubben er en selvstendig publikumsforening og har som formål å medvirke til økt interesse for og kunnskap om ballett. Du kan lese vedtektene våre her.

Ballettklubben arrangerer møter der medlemmene får treffe noen av Nasjonalballettens ansatte, som ballettsjef og dansere. Til møtene inviteres også andre personer som er viktige for utviklingen av dans i Norge. Medlemskapet gir dessuten adgang til Nasjonalballettens sceneprøver. Noen foregår om formiddagen, men mange er også lagt til kvelden. Dette er et unikt tilbud som medlemmene setter stor pris på. Medlemstilbudene annonseres både gjennom nettsiden og ved utsendinger til det enkelte medlem.

Én gang i året besøker vi elevene ved ballettskolen til Den Norske Opera & Ballett. Hvert år gir vi ut et stipend til en av Nasjonalballettens dansere.

Ønsker du å bli medlem, send oss en e-post med navn, adresse og telefon nummer. Du kan også skrive til vår postadresse. For mer info om kontingenten og fremgangsmåte på betaling, gå til denne nettsiden!

Foto: Erik Berg

Foto: Erik Berg