Medlemstilbud

Abonnementet

Den Norske Opera & Ballett har flere venne- og publikumsforeninger med egne abonnentserier kalt opp etter seg. Disse er åpen for alle. Med vårt eget abonnement Operaens Ballettklubb, får du med deg alle de store ballettene på Hovedscenen. Dessuten blir du automatisk medlem, da medlemskontingenten er inkludert i abonnementsprisen.

Medlemsmøter

Operaens Ballettklubb har årlig 5 medlemsmøter. Dato for medlemsmøtene bekjentgjøres gjennom 5 medlemsbrev i året, via e-post og på våre nettsider. Utfyllende informasjon om medlemsmøtene finnes på en egen side.

Morgenklasser

Medlemmer av Operaens Ballettklubb får anledning til å overvære Nasjonalballettens morgenklasser. Her kommer du virkelig nært på de profesjonelle danserne og ser hva som kreves for å danse i Nasjonalballetten. I den senere tid har vi også fått anledning til å se på Ballettskolens morgenklasser. Her ser man nivået på ballettdansere som har som visjon å bli profesjonelle dansere. Dato og påmelding for morgenklassene bekjentgjøres gjennom e-post, i medlemsbrevene, og på våre nettsider.

Sceneprøver

Våre medlemmer får anledning til å overvære sceneprøver og generalprøver av Nasjonalballettens egne oppsetninger. Her kan du se verker av ulike koreografer innen klassisk og moderne dans. Enkelte av sceneprøvene foregår om kvelden, de fleste om formiddagen. Dato og påmeldingsfrister bekjentgjøres på vår infoside om sceneprøvene, e-post, og i medlemsbrevene (når det er mulig).

Foto: Erik Berg

Foto: Erik Berg